Bine ai venit, Vizitator
    Utiliztor: Parolă Amintește-mă
    • Pagină:
    • 1
    • 2

SUBIECT:

Delta Triatlon Tulcea - 30 aug acum 10 ani 10 luni #17003

• muti
    • Deconectat
    • Membru CCG
    • Membru CCG
    • Postări: 3072
    • Mulțumiri primite: 1815
    S-a mai dus o cursa. :(
    A fost minunata desfasurarea de forte, dar si sprijinul galeriei facute de Pedro, Cristi si Sorinel.
    Stafeta "Lupilor tineri" fiind formata din incepatori in ale pedalatului, alergatului si numaratului nu a reusit sa obtina rezultate notabile. Dar pentru viitor promitem sa ne imbunatatim timpul la fiecare proba.
    Daca la inot toi au reusit sa iasa din apa teferi, proba de bicicleta a pus ceva probleme lui CipT. Abia iesise pe traseu si o manevra gresita a facut sa isi rupa valva de la camera. A avut ambitia sa nu renunta si sa isi repare pana si sa o ia de la capat. Dupa cateva secunde ... inca o pana. A facut-o si pe asta si a reusit in final sa plece sa pedaleze ca un om normal.
    Emil Viteza nu a avut probleme la proba lui. A pedalat ca un zmeu, iar rezultatul de la final, cand echipa lui s-a clasat pe locul 3 spune totul. Felicitari zmeule.
    Premiile au fost jalnice si colac peste pupaza, medaliile de fisniher nu a ajuns la toata lumea.
    Eu am pedalat bine, desigur se putea si mai bine, dar asta e. Mi-am cam dat de munca, incurcandu-ma la numararea turelor si am facut una in plus. Ehhh ... ce mai conteaza, m-am simtit bine in pedale. :P
    Oricum si editia viitoare sigur ne va gasi la linia de Start.
    Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Geoopsy, l.atanasiu, Aurelian

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Delta Triatlon Tulcea - 30 aug acum 10 ani 10 luni #17005

• ciprian
    • Deconectat
    • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
    • Postări: 4414
    • Mulțumiri primite: 1232
    Drept pedeapsa trebuie sa mai participi inca o data la acest concurs( la anul) si sa-ti inbanatectesti timpii " si turele " :whistle: .

Delta Triatlon Tulcea - 30 aug acum 10 ani 10 luni #17011

• catalin
    • Deconectat
    • Postări: 561
    • Mulțumiri primite: 240
    Muti, nu cumva si anul trecut ai facut una in plus? :whistle:
    Emil Sageata a concurat din partea carui club?
    Trebuie sa dea de baut sa il iertam. :evil:
    Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Aurelian

Greu la deal.......fara antrenament

Delta Triatlon Tulcea - 30 aug acum 10 ani 10 luni #17014

• l.atanasiu
    • Deconectat
    • Membru CCG
    • Membru CCG
    • E o masura in toate
    • Postări: 1337
    • Mulțumiri primite: 489

muti a scris: S-a mai dus o cursa. :(
    Eu am pedalat bine, desigur se putea si mai bine, dar asta e. Mi-am cam dat de munca, incurcandu-ma la numararea turelor si am facut una in plus. Ehhh ... ce mai conteaza, m-am simtit bine in pedale. :P
    Oricum si editia viitoare sigur ne va gasi la linia de Start.

Mi se confirma -inca o data- ca intr-o cursa nu sportivului ar trebui sa i se ceara sa se orienteze, sa-si contorizeze turele scl, ci organizatorilor. Cum bine stim din propria experienta in organizare, astea sunt deziderate mai greu de atins cu o mana de oameni. O solutie mai la indemana sunt colegii de club care nu concureaza sa "tina socoteala" sau sa insoteasca plutonul din masina, acolo unde se preteaza, pentru asistenta tehnica si nu numai.

Delta Triatlon Tulcea - 30 aug acum 10 ani 10 luni #17026

• muti
    • Deconectat
    • Membru CCG
    • Membru CCG
    • Postări: 3072
    • Mulțumiri primite: 1815
    Greseala imi apartine in totalitate. S-ar fi creat un haos daca organizatorii ar fi inceput sa spuna la fiecare cate ture mai are de facut.
    La anul pedalez cu markerul in buzuar si trag o liniuta la fiecare tura. Sper sa nu imi tremure mana. :)
    Emil a fost stafeta (3 sportivi). Acolo toata lumea a muncit la fel si meritul este al tuturor pentru rezultatul obtinut.
    De iertat nu l-am iertat, a trebuit sa plateasca pentru greselile trecutului :evil: .
    Imi pare rau pentru ca randul de la Bac a fost prea scurt pentru ce sete aveam, iar Emil avea cardul plin :woohoo:

Delta Triatlon Tulcea - 30 aug acum 10 ani 10 luni #17032

• l.atanasiu
    • Deconectat
    • Membru CCG
    • Membru CCG
    • E o masura in toate
    • Postări: 1337
    • Mulțumiri primite: 489
    Muti, multumesc pentru imaginea hazoasa a indicatiilor date unui grup bulucit in curba :), doar ca eu ma gandeam la banalul cip de cronometraj, ala de inregistreaza timpul la fiecare trecere peste fir... chiar si cu o tura in plus nu era bai, iar anuntul il faci ca pe stadion, doar la inceputul ultimei ture pentru fiecare... sistemul a fost inventat de multisor si se folosea un clopot.

• Pagină:
    • 1
    • 2
    Timp creare pagină: 0.056 secunde

Suntem pe Strava