S-a mai dus o cursa.

A fost minunata desfasurarea de forte, dar si sprijinul galeriei facute de Pedro, Cristi si Sorinel.
Stafeta "Lupilor tineri" fiind formata din incepatori in ale pedalatului, alergatului si numaratului nu a reusit sa obtina rezultate notabile. Dar pentru viitor promitem sa ne imbunatatim timpul la fiecare proba.
Daca la inot toi au reusit sa iasa din apa teferi, proba de bicicleta a pus ceva probleme lui CipT. Abia iesise pe traseu si o manevra gresita a facut sa isi rupa valva de la camera. A avut ambitia sa nu renunta si sa isi repare pana si sa o ia de la capat. Dupa cateva secunde ... inca o pana. A facut-o si pe asta si a reusit in final sa plece sa pedaleze ca un om normal.
Emil Viteza nu a avut probleme la proba lui. A pedalat ca un zmeu, iar rezultatul de la final, cand echipa lui s-a clasat pe locul 3 spune totul. Felicitari zmeule.
Premiile au fost jalnice si colac peste pupaza, medaliile de fisniher nu a ajuns la toata lumea.
Eu am pedalat bine, desigur se putea si mai bine, dar asta e. Mi-am cam dat de munca, incurcandu-ma la numararea turelor si am facut una in plus. Ehhh ... ce mai conteaza, m-am simtit bine in pedale.

Oricum si editia viitoare sigur ne va gasi la linia de Start.