Bine ai venit, Vizitator
    Utiliztor: Parolă Amintește-mă
    • Pagină:
    • 1
    • 2

SUBIECT:

Miercuri, 10.10.2012 Valea paielor acum 13 ani 10 luni #729

• muti
    • Deconectat
    • Membru CCG
    • Membru CCG
    • Postări: 3072
    • Mulțumiri primite: 1815

Maus a scris: Pe Ciprian l-au halit cainii...L-ati lasat prada la animaale miseilor :S
    Mi-a placut de Georgica ,se pare ca ii priesc turele din Garboavele si se pare ca se antreneaza si noaptea :) In curand va fi Greu de Ucis 5. :blink:

Cam toti ati fost misei pana la urma, in frunte cu tine cred care i-ai asmutit prima oara pe Cristi si Georgian si apoi cateii.
    Oare chiar a fost o tura de antrenament. Eu tot am repetat sa nu mai folositi acest cuvant -ANTRENAMENT- la orice iesire de tura cu bicicleta.
    Daca era antrenament se tragea la fel de toti cei care participau.
    Sper sa nu mai vad cuvantul asta folosit in orice subiect deschis in care se pleaca la fugareala haotica.
    Unde mai pui ca si initiatorul turei s-a ratacit :lol:. Deci fratilor, ori stiti pe unde mergeti ori spuneti ca plecati sa alergati cand inca mai dormiti pe voi.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Miercuri, 10.10.2012 Valea paielor acum 13 ani 10 luni #730

• Maus
    • Deconectat
    • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
    • Postări: 760
    • Mulțumiri primite: 230
    Recunosc ca genul de tura in care se merge repede ma atrage.Cei cu care am mers pot sa-ti povesteasca ca nu am tras sa rup randurile.Insa am mers cu cei din fata.Impartirea pe grupuri valorice nu inseamna haos.Antrenament nu se face in ritm de plimbare.
    Ok sa ratacit ,data viitoare va fi mai atent.
    Am vorbit la telefon m-am schimbat la trena cu Georgica ce e asa grav in asta?
    Daca voiam sa ma relaxez stateam acasa,ma dadeam ranit si gata ,nu sa ma relaxez tremurand pe cararile patriei.
    Daca nu apasai bocancul pe pedala ,imediat intra frigul la lingurica ,iar eu recunosc ca nu am plecat ca sa tremur.Altii erau mai imbracati ca mine si poate ca si-au permis si momente de relax.
    L-au halit cainii pe Ciprian ,data viitoare va fi mai rapid si mai tehnic.Ptr mine intalnirile cu cainii sunt adevarate provocari : de viteza ,de tehnica ,de smecherie.Se poate folosi si spray-ul cu piper.Sau pistolul cu bile .Asta e distractie la pachetel...

PS Ce nu te omoara te face mai puternic... :woohoo:

Ultima Editare: de Maus.

Miercuri, 10.10.2012 Valea paielor acum 13 ani 10 luni #733

• Patriche Georgian
    • Deconectat
    • Membru CCG
    • Membru CCG
    • 0751567265
    • Postări: 494
    • Mulțumiri primite: 120
    Eu l-am `pierdut` pe Maus in Garboavele, dupa mi-a zis Mircioi ca, Maus, se duce pe digul de langa Brates, asa ca... am decis sa stau cuminte, in trena lui Mircioi, pe sosea, pana in oras. Imi pare rau, pentru cine s-a intors singur.. e urat, sa plecam 5-6... si sa ne intoarcem cate unu, cel mai bine e sa-ti dai seama cu cine poti pedala foarte bine, si sa stai cu el toata tura.
    Ca eu nu pot sta cu Maus, pentru ca... ma rupe fizic si psihic, dar nici cu Juga... (am dat un exemplu aleatoriu) pentru ca i se rupe lantul, si trebuie sa-l duc acasa cu o sfoara...

4 wheels move the body,2 wheels move the soul
    Ultima Editare: de Patriche Georgian.

Miercuri, 10.10.2012 Valea paielor acum 13 ani 10 luni #737

• sanduiulian
    • Deconectat
    • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
    • a.k.a Muschiulica
    • Postări: 162
    • Mulțumiri primite: 54
    Asta e genul de antrenament care imi place. Da nea muti ANTRENAMENT. Ca m-am ratacit, a fost vina mea in totalitate si invatare de minte pentru alta data, dar asta nu inseamna ca nu am savurat fiecare pedala data. Peripetii se intampla la orice tura. La unele mai putin iar la altele mai mult. Dupa cum a spus si Georgian, nu ma pot tine dupa "N" si "N" dar nici sa astept pe altu nu imi convine. Turele de genu se stiu deja, iar cei ce merg la astfel de ture cunosc cu siguranta in ce se baga si nu vad sa se fi plans cineva.

"Ride your bike, ride your bike, ride your bike"

Miercuri, 10.10.2012 Valea paielor acum 13 ani 10 luni #761

• muti
    • Deconectat
    • Membru CCG
    • Membru CCG
    Poi noi ne mai stim cate unul asa razlet, dar mai vede unul mesajul la naiba si zice" hai sa ma antrenez si eu cu baietii astia, ca sunt bun - fac o tura n jurul blocului in fiecare seara" - si ce te faci? Aaa, ca nu te intereseaza ce se intampla cu el ok, data viitoare va invata si va sta acasa, dar nu mi se pare genul de antrenament pe care sa il pui pe un forum al Clubului de Ciclism Galati.
    vrei ceva neorganizat, cu fugareli si aventura - Forum Galati - Braila
    Si cu asta am incheiat. Orice post ce va mai include antrenament aiurea - sters fara discutie. Numiti-o dictatura sau cum vreti voi.

Miercuri, 10.10.2012 Valea paielor acum 13 ani 10 luni #766

• Skypici
    • Avatarul lui Skypici Autor Subiect
    • Deconectat
    • Postări: 161
    • Mulțumiri primite: 40
    Hai muti ca exagerezi deja. S-a specificat ca se va trage tare si nu e o tura de incepatori. E o tura pentru cei din Elite. De aia avem categoria elite in acest club..ca sa ne putem intalni cei care avem ceva antrenament si sa tragem mai tare. Daca nu e cineva care sa te fugareasca, nu o sa evoluezi niciodata, fiind dadacit, stand cineva la spatele tau sa iti zica hai, trage hai da-i pedala. Daca vrei sa evoluezi trebuie sa treci peste pragul acela de comoditate si nu in ultimul rand trebuie sa vrei, sa vina din interior. Asa ca hai sa lasam prostiile si frustrarile deoparte si sa dam tot ce e mai bun din noi. Eu am ramas in urma la un momentdat, dar am tras, am rupt muschiul ca sa ii ajung din urma si nu m-am plans nimanui.
    Nu e mai simplu sa faci o categorie speciala pe forum pentru cei din elite, decat tot teatrul asta?

Ultima Editare: de Skypici.

Miercuri, 10.10.2012 Valea paielor acum 13 ani 10 luni #768

• Patriche Georgian
    • Deconectat
    • Membru CCG
    • Membru CCG
    • 0751567265
    • Postări: 494
    • Mulțumiri primite: 120
    Da! Are perfecta dreptate, Florin. E bine sa postam doar ture de admirat peisaje si turele de antrenament sa le facem prin telefoane?

4 wheels move the body,2 wheels move the soul

Miercuri, 10.10.2012 Valea paielor acum 13 ani 10 luni #772

• muti
    • Deconectat
    • Membru CCG
    • Membru CCG
    Nu e vorba de teatru Florin. Pur si simplu m-am pus in pielea lui Ciprian.
    Acum l-a muscat un catel - ok, data viitoare isi va ridica rochita; poate un altul o sa cada in cap si va ramane acolo pentru ca cei din fata nu l-au vazut si au zis ca ... se va descurca el. Stii tu, toate sunt bune si frumoase pana cand se intampla. Si ca orice sport extrem, ca pana la urma este un sport extrem MTB -ul asta are si riscurile lui, dar de ce sa nu le facem cat mai mici.
    De asta ma tot atac pe aici, ca sa intelegem cu totii ca a pedala in grup e mai safe si poti invata mai multe.
    Daca imi aduc bine aminte, la prima tura de combinat cand era pt recunoastere traseu m-am dat zmeu? Asteptam la fiecare colt si schimbare de directie, ca deh nu se stie niciodata.
    Vrei antrenament serios- nu ai nevoie de nimeni in jur. Pedalezi pana la refuz si gata. Ceasul sa iti fie dusmanul. Dar daca tot se pleaca in grup, ar fi bine sa se intoarca in grup.
    Eu gata pe topicul asta, ca deja cred ca o sa iau bataie pe strada cand ma intalnesc cu voi. :unsure:

Miercuri, 10.10.2012 Valea paielor acum 13 ani 10 luni #777

• ady2012
    • Vizitator
    • Vizitator
    :P antrenament gen legiunea straina,ce-l slab il papa cutu :evil:

Miercuri, 10.10.2012 Valea paielor acum 13 ani 10 luni #780

• sanduiulian
    • Deconectat
    • a.k.a Muschiulica
    • Postări: 162
    • Mulțumiri primite: 54
    Atunci scuze nea muti. O sa imi planific turele prin telefon de acum si cu asta am pus punct discutiei.

"Ride your bike, ride your bike, ride your bike"

Miercuri, 10.10.2012 Valea paielor acum 13 ani 10 luni #790

• illie_alex
    • Deconectat
    • Postări: 217
    • Mulțumiri primite: 23

sanduiulian a scris: Atunci scuze nea muti. O sa imi planific turele prin telefon de acum si cu asta am pus punct discutiei.

dupa acest weekend sunt liber . Daca faci vreo tura da un mesaj :)

ERROR 404: ROAD NOT FOUND !!

Miercuri, 10.10.2012 Valea paielor acum 13 ani 10 luni #799

• Maus
    • Deconectat
    • Postări: 760
    • Mulțumiri primite: 230
    Un masaj merge si la mine... :woohoo:

• Pagină:
    • 1
    • 2
    Timp creare pagină: 0.050 secunde

Suntem pe Strava