Bine ai venit, Vizitator
    Utiliztor: Parolă Amintește-mă
    • Pagină:
    • 1

SUBIECT:

tura de anduranta saptamana viitoare acum 13 ani 10 luni #1300

• revel
    • Avatarul lui revel Autor Subiect
    • Deconectat
    • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
    • perpetum mobile.0745384804
    • Postări: 56
    • Mulțumiri primite: 19
    Cu prima ocazie in care vremea o permite, ca vin ploi multe si temperaturi scazute dar poate nu trebuie sa asteptam tocmai week-end-ul,o sa revin mai exact cu data cit mai din timp ,dupa ce studiem prognozele,propun o tura de anduranta plina de dealuri,cam cele mai frumoase de prin judet,selectate pe barba mea,cu multe portiuni de piatra cubica in urcare si coborare,cine se simte in forma buna si vrea sa dea sudoare pe ceva urcari de anduranta intr-o tura lunguta ,cu mare placere:

www.bikemap.net/route/1891067

o alta mare problema e timpul pe care se intinde tura, ca ziua e scurta si trebuie sa iau in calcul si naveta pina la Tg.Bujor,gen maxi taxi sau tramvaiul ala,ideal ar fi sa intrerupem la Cuca dar daca gasim variante...mai vedem,sigur se preteaza doar mtb.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

pe carari de munte ,in serpentine asfaltate, inconjurate de codri si paduri salbatice,peisaje mirifice,evident pe 2 roti...
    Ultima Editare: de revel. Motiv: modificare ruta

tura de anduranta saptamana viitoare acum 13 ani 10 luni #1301

• revel
    • Deconectat
    informatii noi trenul pleaca la 6.20 costa 7 lei pina la Tg.Bujor unde ajunge la 7.50,despre intoarcere e ceva dupa 16.00 o sa vad de vreme ca azi in ciuda previziunilor meteo a fost cald si bine in Galati fata de ce am indurat eu pe la munte,luni sigur nu dar marti sau miercuri...revin cu detalii miine.

pe carari de munte ,in serpentine asfaltate, inconjurate de codri si paduri salbatice,peisaje mirifice,evident pe 2 roti...
    Ultima Editare: de revel.

tura de anduranta saptamana viitoare acum 13 ani 10 luni #1336

• Barba
    • Deconectat
    • test
    • test
    • 0740045664
    • Postări: 13
    • Mulțumiri primite: 2
    hai ca am curatat bita, e pregatita :)

tura de anduranta saptamana viitoare acum 13 ani 10 luni #1338

• revel
    • Deconectat
    HA HA HA uite portita de vreme:

Miercuri, Octombrie 31 - Max: 11˚C - Min: 2˚C
    Insorit
    Sanse de precipitatii: 0%
    Vant: 6 km/h dinspre SSE
    Umiditate: 79%

Partial innorat
    Sanse de precipitatii: 0%
    Vant: 5 km/h dinspre SE
    Umiditate: 85%

tura de anduranta saptamana viitoare acum 13 ani 10 luni #1339

• revel
    • Deconectat
    detalii
    7°C Luni, 29 octombrie
    Ploaie

detalii
    6°C Marti, 30 octombrie
    Ploaie

detalii
    9°C Miercuri, 31 octombrie
    SENIN

detalii
    18°C Joi, 1 noiembrie
    Ploaie

hai ca la 200 am inteles am fost singur dar nici macar la 100???nu sunt doritori sau deranjeaza frigul?ca e in timpul saptamanii??sau ca e cu mine ??? :cheer:

tura de anduranta saptamana viitoare acum 13 ani 10 luni #1341

• cipt2001
    • Deconectat
    • Membru CCG
    • Membru CCG
    • Postări: 601
    • Mulțumiri primite: 281
    M-as baga, dar sunt disponibil pentru nebunii din astea doar in weekend.

tura de anduranta saptamana viitoare acum 13 ani 10 luni #1342

• ciprian
    • Deconectat
    • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
    • Postări: 4414
    • Mulțumiri primite: 1232
    Nu stiu ritmul de mers al tau ,mergi ca Maus ? M-as baga la o tura ,Miercuri lucrez iar liber as fi Marti dar dupa cum ai postat vremea va fi urit asa ca mai incerc.

tura de anduranta saptamana viitoare acum 13 ani 10 luni #1362

• revel
    • Deconectat
    sa merg ca Maus?da ce eu am turbo ,euro 5?nu, eu m-am intilnit cu el in padure si in 100m a disparut in fata mea si la tura de concurs a trecut de 2 ori pe linga mine ,pina sa termin eu tura,

eu am disel cu cuplu jos imbixit si aspirat ,dar tine bine in relanti si trage jos fara oprire si pauze lungi ca se raceste,

acum pentru Marian nu iti vad bine borsetuta pe cubica aia...si daca la 14 grade pe vint ne-a clantanit dintii oare la noua pe senin fara vant cum o fi ?vedem noi miercuri,o sa revin cu date despre start si tura miine,multumesc pentru raspunsuri oricum sunt incurajatoare.

tura de anduranta saptamana viitoare acum 13 ani 10 luni #1363

• Barba
    • Deconectat
    • test
    • test
    • 0740045664
    e ok, tragem mai tare si ne incalzim, ce vrei a trecut vara! miercuri e ok, in we nu pot ca plec in Piatra Craiului.

Ultima Editare: de Barba. Motiv: lipsa litera din text

tura de anduranta saptamana viitoare acum 13 ani 10 luni #1365

• revel
    • Deconectat
    te invidiez...

tura de anduranta saptamana viitoare acum 13 ani 10 luni #1366

• ciprian
    • Deconectat
    Si eu.

tura de anduranta saptamana viitoare acum 13 ani 10 luni #1377

• revel
    • Deconectat
    miine pe 31.10.2012 se face tura de mai sus propusa,singura problema este prognoza meteo care spune cer senin ,partial noros ,sanse de precipitatii =O,vint slab de la sud sub 2 metri pe secunda,dar temperatura scazuta pe la 7-9 grade,factorul termic banuiesc ca nu poate fi o problema restrictiva ci poate fi depasit ,

startul este la ora 6.00 gara centrala pina la Tg.Bujor unde la 7.45 incepe tura cu primul deal pietrut,s-ar putea in functie de teren sa scot portiunile de teren pietruit in caz de noroi sa ramanem doar pe cubica si asfalt,vom vedea,oricum o pedala de peste 50 de km tot invirtim fie ia si mai inceata de la frig...

Barbosule daca nu te-ai saturat ultima data :cheer: vezi ce zice peronul liniei 5 pe la ora aia de dimineata dar ia si manusi cu degete de data asta :P

tura de anduranta saptamana viitoare acum 13 ani 10 luni #1378

• Barba
    • Deconectat
    • test
    • test
    • 0740045664
    din pacate am examen maine asa ca o sa iau manusile acolo, drumuri bune! :)

tura de anduranta saptamana viitoare acum 13 ani 10 luni #1405

• revel
    • Deconectat
    Ah ce zi frumoasa,dragi prieteni, daca as fi putut va luam pe toti cu mine sa va convingeti si voi ce peisaje frumoase ofera partea de nord a judetului si ce drumuri libere,asa cum este tura Galati- orasul dealurilor ,cam tot asa a fost si tura asta numai ca dubla ca distanta ,80 de km intitulati Galati- judetul dealurilor si al vailor uitate ,departe de trafic ,lume ,civilizatie,cu sate izolate si comunitati restranse,

sa incepem prin a spune ca traseul a iesit ca un carusel plin de urcusuri si coborari ,parte din ele pe cubica ,altele pe asfalt,cu exceptia a trei linii drepte de legatura intre Craiesti-Draguseni,Smulti-Valea Marului si sectorul Corni-Baleni,ultima portiune fiind si singura neasfaltata complet,exclusiv drum de pamant ce mi-a dat si cel mai mult de furca,dar in fine sa dam vestea buna,

am fost placut surprins sa aflu ca in sfarsit ne-am civilizat: regio -particular spre Barlad, are loc amenajat pentru bicle ;) ceva spatiu intr-un holisor cu 2 centuri extensibile ,pui 3-4 bicle acolo,e bine asta ,

apoi inceputul de dimineata a fost promitator,8 fara 10 cobor in Tg.Bujor,ies din gara, tin soseaua si in 800 m fac dreapta si urc primul deal pe piatra cubica,soarele zimbeste ,vantul nu bate ,ma incalzesc la capatul deaulului si scot hainele de pe mine,prima pauza prima eugenie,inca 2 pante dupa o coborare in serpentine si in 6 km ajung sa traversez Varleziul,

il urc ies in stanga, fac dreapta catre Valea Marului si incep 3 sectoare de cobori-urci-cobori-urci ,pline de piatra cubica si cu grade multicele la rampe,ultima ma duce pe o culme ,linga o casa de unde se vede pe valea cealalalta satul Corni,este si intersectie,

fac dreapta pe un drum pietruit ce coboara pina intr-un satul mic si izolat in cam 5 kilometri,drumul reabilitat pina la iesirea din sat de unde iau si apa,urmeaza dealul alungit si o coama pietruita de vreo alti 5 km care ma duc in marginea de SE a Smultiului,nu intru in sat fac dreapta,alta pauza alta eugenie,in zare plin de moristi[eoliene],ma simt ca don Quihote,dealuri peste dealuri,ceata si ceva norisori in vaile dinspre Galati,dar aici soare si fara vint clar pe 10-20 de km si peisaj cu duiumul,

cobor si urc chiar pe sub o eoliana,apoi urmeaza o coborare placuta si mai in viteza pina la intersectia cu satul Craiesti unde fac stanga,prima linie dreapta de 5 km cam plictisitoare dar de legatura ma aduce la poalele dealului pietruit ce da la Draguseni,termin urcarea solicitanta,cobor in sat,trec de primarie ,ceva ochi curiosi ,incepe urcarea spre iesire ajung la intersectie ,fac stanga si continui sa urc binisor pina trec mult de iesirea din sat ,

3-4 km de linie dreapta ma intorc in Smulti ,unde de data asta il traversez si ma indrept in coborare catre dealul de la iesirea spre Valea Marului,la jumatatea urcarii fac o pauza,alta eugenie[facem un concurs cu cei care citesc sa imi spuna cite eugenii au numarat :cheer: ],

mergem mai departe coborarea este splendida, are 3 viraje ac de par si un aliniament de copaci la marginea soselei alaturi de citeva culmi impadurite pe stanga si iei si ceva viteza,toate astea si ceva 8-10 km de strecurat printre copaci si intram intr-un sat ce tine de Valea Marului,

e ceva legat ca pina sa ma dezmeticesc intru si intr-o intersectie unde intreb si pe stanga scrie Varlezi,apoi vad si Corni 10 km ,ah ce usurare dar...ce greu e dealul care tocmai incepe ,coborarea nu e pe masura, ca imediat ma da in alta urcare la fel de grea,trec si de ea si de satul Macesi,

inca o eugenie din mers de data asta ,era la buzunarul din spate :P si incepe un sector prost asfaltat mai mult pietruit,pe stanga vad un parc de eoliene,ce revolutie industriala[nu se invarte nici-una] :huh: ,mai trec de o mica urcare si in sfarsit pe coborare ajung in centru satului Corni ,

63 de kilometri ,picioarele se resimt,mai e un pic imi zic dar...tocmai de aici ies din sat pe intrebate si dupa doua sfaturi, :blink: ma indrept pe un drum de tara pe la marginea tarlalelor si ce pare sa semene cu o vaioaga la baza dealurilor,de aici m-a surprins greul ,pina aici a mers totul ca uns ,nu am murdarit cauciucurile macar si desi am dat pe cubica restul a fost chiar uscat ,in ciuda ploilor de ieri,

in schimb cimpul,plin de apa...mama lui ,in 1200-1500 de metri ma inglodez serios si o iau pe jos era deja 13 .00 si se intirzia,dupa inca un kilometru de push-bike ,sperante pierdute,regrete si oftaturi se opresc rotile,le curat la v-brake-uri,imi tece prin cap sa o iau in spate ,incerc fac 10 metri ,,,avea 300 de kile cu noroi pe roti,dau de un podet betonat mai curat de noroi si ma intreb ce mi-a trebuit aici tocmai la final ...

fac socoteala si concluzionez , :( iar ajung pe intuneric acasa, da bine ca ajung, sa vedem cum ies de aici si bicla...e noua[pusa la vanzare :( -oau cit noroi ,cum il curat? si pe linga lant ...

mai merg pe jos un pic si asa nu aveam incotro, de aici sa ma intorc nici gand si vad in zare unu cu remorca ce serpuia a gale catre mine din directia opusa ,masina?BMW 318,daca el merge eu de ce nu ?ma sui in sa si inchid ochii si dau la pedale...inca mai schimba pinioane,e ok dau si mai tare si iau curaj si avant,

incepe sa se curete sare de pe roti ,merge ,prind curaj,in 3-4 kilometri cu ajutorul divinitatii imi revine respiratia si sufletul,dau de asfalt :woohoo: in stanga ultimul deal ,cel de la intrarea in Baleni,ah ce usurare,incepe sa mearga din ce in ce mai bine ora 14.10 ,la si 55 am tren la Viile,cam la limita,

trag aer in piept,imping tare in pedale,dau cadenta urc dar in centru nu se termina ,o tin asa pina tocmai sub releu,gata si asta 14.25 ,trec pe sub releu ma relaxez pe coborarea de 6 km pina in Viile abordata fara frane,merit prin ce am trecut,numa eu stiu,s-a uscat in mare parte pe roti ca mi-era si rusine sa urc in tren,

trag de urechi si ultima linie dreapta de la podet catre drumul principal,cobor catre gara relaxat ,astept trenul,baxez si penultima eugenie,super tura 80 de kilometri, frumoasa rau si ziua,in tren cald si placut+apa si eugenia,ultima pentru curiosi ,da au fost de 3 feluri:cu cacaoa ,lamaie si cocos, :P ,abia astept sa ajung acasa ,in drum arunc un ochi de la Tulucesti pe dreapta sa vad si eu drumul de legatura cu cateii aia renumiti,

recunosc gara dar drumul arata groaznic ,incepe de pe linga Brates,e plin de baltoace si pietroaie,urmeaza plaja si triaj-ul,gara si in citeva pedale acasa,inchei capitolul,foarte frumos,cred ca a fost printre ultimele ture ,

nu regret deloc abordarea,si geruletul de data asta, pentru ca nu a batut vintul si peisajele au fost superbe[in plus eu inchei si sezonul, de acum o sa am liber doar pe week-end, am intrat de serviciu luni-vineri,stiu ca nu intereseaza pe nimeni dar nu vreau sa fac invidiosi pe programul meu de luna asta, unde recunosc mi-am cam facut de cap in timpul saptamanii]

va salut pe toti ,sa aveti pedale usoare oriunde va indreptati si acum o seara placuta.
    Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Andreea

tura de anduranta saptamana viitoare acum 13 ani 10 luni #1406

• revel
    • Deconectat
    cind am plecat in gara am luat 6 eugenii dimineata,voi cite ati numarat?sa vad ce mi-a mai ramas prin rucsac :P

tura de anduranta saptamana viitoare acum 13 ani 10 luni #1409

• ciprian
    • Deconectat
    Sa inteleg ca ai avut ca,combustibil eugenii iesi ieftin la alime4ntare.Tot alea cu cacao sint cele mai bune si sa fie de Braila.

tura de anduranta saptamana viitoare acum 13 ani 10 luni #1411

• Andreea
    • Deconectat
    • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
    • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
    • Postări: 106
    • Mulțumiri primite: 34

revel a scris: cind am plecat in gara am luat 6 eugenii dimineata,voi cite ati numarat?sa vad ce mi-a mai ramas prin rucsac :P

Sase sasi in sase saci.. :cheer:

tura de anduranta saptamana viitoare acum 13 ani 10 luni #1421

• Barba
    • Deconectat
    • test
    • test
    • 0740045664
    bravo Maniacule, eu luasem o stiva de batoane proteice dar sunt mai gustoase eugeniile. am luat inainte de examen un baton, beeahh, dar am luat examenul! poate facem ceva in we, Craiul s-a amanat. Ai trecut prin satele de unde erau bunicii mei, ar trebui sa merg si eu pe acolo odat!

tura de anduranta saptamana viitoare acum 13 ani 9 luni #1435

• revel
    • Deconectat
    pai mi-au ramas doar ture de cursiera,una in judet de 140km sau o Tulcea,tu ai doar mtb-ul,as reface Pricopanul,dar week-end-ul asta nu cred ca permite vremea pe off sub nici-o forma= ploua,ar mai fi ceva Smardan-Costi dar iar daca ploua e kis,eu stiu poate dam o tura de dealuri in Galati pe duminica ,tre sa curat si mtb-ul de noroi intai...

• Pagină:
    • 1
    Timp creare pagină: 0.066 secunde

Suntem pe Strava